Over ons

TDS-Entertainment is een jong dynamisch bedrijf dat ruim 10-jaar geleden is geboren. Inmiddels is TDS-Entertainment een gevestigde naam als het gaat om licht-, geluid-, video- en evenementproducties. Vanuit ons kantoor in Werkhoven (Utrecht) bedienen wij klanten in Nederland, Belgie en Frankrijk. De wortels van TDS-Entertainment liggen in de regio Rotterdam. Bij de oprichting van TDS-Entertainment was het verzorgen van disco’s en drive-in-shows de ‘core business’. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en is TDS-Events ontstaan. Sedert oktober 2009 organiseert TDS onder de handelsnaam TDS-Events evenementen en festivals.

 

 

De productieafdeling van TDS-Entertainment staat garant voor kwalitatief hoogwaardige licht- en geluid- en entertainmentproducties. Licht- en geluidsverzorging voor artiesten, evenementen, bedrijven en festivals en vele eigen entertainmentproducties zoals karaoke-, playback-, kindertheatershows, audiovisuele themaquizzen en acts behoren tot het aanbod van TDS-Entertainment. Dankzij haar unieke podia is TDS-Entertainment in staat overal in allerlei weersomstandigheden een overdekt podium tot 80 vierkante meter op te bouwen.

 

 

TDS-Entertainment beschikt over een uitgebreid bestand van professionele en enthousiaste medewerkers die als promotie-, beursmedewerkers, gasteheren/vrouwen, hostessen en technisch ondersteund personeel u van dienst kunnen zijn.

Op onze videoafdeling worden evenementregistraties, bedrijfsreportages, reclamefilms en feestreportages gemaakt. Enkele feestreportages zijn terug te vinden op onze videosite www.GEEFeenFEEST.tv.

 

 

Onze feestafdeling opereert onder de handelsnaam www.GEEFeenFEEST.nl en staat garant voor een geslaagd feest! Vele familie-, school-, verenigings- en berdijfsfeesten werden een succes. Wilt u dat TDS-Entertainment het licht en geluid verzorgt op uw feest, maar wilt u graag een compleet pakket inclusief catering, zaal, e.d. in één keer reserveren dan is dit natuurlijk mogelijk. De medewerkers van TDS-Entertainmen verschaffen u hier graag meer informatie over.

 

 

 

 

 

 


 TDS-Entertainment

 

De verhuurafdeling van TDS-Entertainment beschikt over een groot arsenaal aan licht- en geluidsapparatuur. Zoals eerder beschreven is TDS-Entertainment in staat om complete podia op te bouwen. Mocht u een buitenfeest willen geven maar bent u bang voor een typisch Nederlandse regenbui dan is TDS-Entertainment in staat een dak op het podium te bouwen. TDS-Entertainment werkt uitsluitend met de beste apparatuur. Onze verhuurproducten zijn van gerenommeerde fabrikanten zoals Pioneer, MA Lighting, Martin, Dynacord, HK Audio en Robe.
    * Verplicht